Opinie klientów

Rated 5 out of 5
24 stycznia, 2024

Pan Marek Koziara to naprawdę wysokiej klasy specjalista i to od naprawdę ciężkich i trudnych spraw ,profesjonalne i ludzkie podejście do klienta to tylko poniektóre z jego zalet , naprawdę gorąco polecam i pozdrawiam.

Tomasz Jarosz
Rated 5 out of 5
16 sierpnia, 2023

Adwokat Marek Koziara to specjalista od bardzo trudnych spraw. Ogromna wiedza, znajomość przepisów prawnych. Zdecydowanie mozna obdarzyć go zaufaniem, gdyż w 100 % angażuje się w powierzone mu zadania.Ze stoickim spokojem tłumaczy wszystkie szczegóły sprawy. Myślę, że nie ma lepszego fachowca w Busku i okolicy.
Renata Kozłowska

Renata
Rated 5 out of 5
26 maja, 2023

Najlepszy p.Mecenas W Busku Zdroju .I Sympatyczny i rozwiązuje wszystkie problemy i dla niego jest każda sprawa wygnana prowadził moje sprawy .Polecam

Marlena .Siwiec
Rated 5 out of 5
14 maja, 2023

Bardzo polecam!!! Szybko i konkretnie sprawa załatwiona

Karolina
Rated 5 out of 5
18 kwietnia, 2023

Obsługa klienta, oraz reprezentowanie na najwyższym poziomie.
Polecąm

Denis Mistika
Rated 5 out of 5
13 lutego, 2023

Polecam pana mecenasa Koziarę bardzo profesjonalny adwokat a przy tym ludzkie podejście do człowieka. Jeżeli ktoś potrzebuje pomocy prawnej to nie ma się co zastanawiać i isc do pana mecenasa.

Adam
Rated 5 out of 5
26 stycznia, 2023

Przepraszam w pomyłce przy nazwisku na początku opinie oczywiście że chodzi o MECENASA – MAREK KOZIARA.

Danuta
Rated 5 out of 5
26 stycznia, 2023

Adwokat Marek Koziarz jest NAJLEPSZYM ADWOKATEM W BUSKO -ZDROJ.Rozwiaze każdą,nawet bardzo skomplikowana sprawę. Jest Adwokatem z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Profesjonalista w swojej dziedzinie. Jest ADWOKATEM bardzo zaangażowanym,konkretnym,bardzo rzeczowym,bardzo rzetelnym i z wielkim sercem podchodzi do rozstrzygnięcia prowadzonych spraw, zawsze dąży do pozytywnego zakończenia sprawy dla swego klienta. Dla wszystkich szukających pomocy adwokata polecam na 100 % Pana MECENASA MARKA KOZIARE,a napewno każdemu pomoże i nikt nie będzie zawiedziony.

Danuta
Rated 5 out of 5
24 września, 2021

Adwokat Marek Koziara to najlepszy adwokat jakiego dotąd spotkaliśmy. Pełen profesjonalizm, zna się na tym co robi i potrafi pomóc w każdej nawet bardzo skomplikowanej sprawie. Polecam

Gabriela Reczko
Rated 5 out of 5
19 sierpnia, 2021

Zagadniena trudne prawo europejskie worto zwrócić się o pomoc czy rade polecam

Paweł Kowalski
Rated 5 out of 5
12 kwietnia, 2021

Dziękuję za zaufanie.

Joanna Zaborowska
Rated 5 out of 5
16 marca, 2021

Mecenas Marek Koziara. Jest bardzo rzeczową i konkretną osobą. W sposób prosty przedstawia klientowi jego 'status’ i proponuje konkretny i rzeczowy sposób podejścia do problemu. Z jednej strony pełny profesjonalizm a z drugiej ludzkie podejście.Wszystkich, którzy poszukują dobrego adwokata zachęcam aby szukali pomocy właśnie u mecenasa. Gorąco polecam

Katarzyna Nogacka
Rated 5 out of 5
9 marca, 2021

Adwokat Marek Koziara jest najlepszym adwokatem jakiego spotkałam , pełen profesjonalizmu .Gdzie na sprawie było dwóch innych adwokatów i każdy przegrał z Panem adwokatem. Z czystym sumieniem polecam Pana Marka Koziarę.

Ewa Nowak
Rated 5 out of 5
25 lutego, 2021

Pan Marek Koziara to świetny adwokat. Próbowałem w Sądzie uzyskać odszkodowanie na własną rękę, ale w zderzeniu z prawniczym językiem poległem. Dopiero po fachowej pomocy mecenasa Marka udało się doprowadzić sprawę do końca, oczywiście na moją korzyść. Pan Mecenas wykazał się ogromnym doświadczeniem, determinacją i stoickim spokojem. Trochę to wszystko trwało ale pewnie przez obecne trudne czasy. Ostatecznie odzyskałem pieniądze i spokój. Gorąco polecam Pana Marka Koziarę.

Zbigniew Kępa
Rated 5 out of 5
15 lutego, 2021

Najlepszy adwokat w okolicy. Ze sprawy niemożliwej do wygrania dokonał rzeczy niemożliwej.

klaudia pila
Rated 5 out of 5
23 stycznia, 2021

Mecenas Marek Koziara to rzetelny i doświadczony adwokat, który dzięki swojej potężnej wiedzy i zaangażowaniu jakie włożył w naszą sprawę doprowadził do jej wygranej.Sprawa dotyczyła odszkodowania oraz renty.Bardzo dziękujemy Panu Markowi za pełen profesjonalizm oraz polecamy wszystkim którzy poszukują naprawdę dobrego ADWOKATA.

Anna Sojda-Wasilewska
Rated 5 out of 5
17 stycznia, 2021

Bardzo dobry adwokat.WYGRAL mi wszystkie sprawy

John Sax
Rated 5 out of 5
14 stycznia, 2021

Bardzo pomocny adwokat sprawę oczywiście wygrałam dzięki Panu adwokatowi bardzo fachowy i rzetelny człowiek podchodzi do sprawy bardzo fachowo mówi jak jest. Serdecznie polecam jeśli adwokata to tylko Pana Marka Koziara.

Maria “xM” S.
Rated 5 out of 5
11 stycznia, 2021

Pan adwokat pomógł nam wygrać rozprawę która była bardzo ciężka.Bardzo dobry Adwokat.

Karolina Pasternak
Rated 5 out of 5
4 stycznia, 2021

Po raz kolejny wygraliśmy sprawę sądową dzięki prawnikowi Marek Koziara. Na pierwszym spotkaniu z nim adwokat powiedział, że wygra sprawę, ale jego niezbędnym warunkiem jest to, że Ty masz powiedzieć mu tylko jedną prawdę

Liudmila Gawel
Rated 5 out of 5
2 stycznia, 2021

Z czystym sumieniem mogę wystawić panu mecenasowi 5 gwiazdek oraz mogłem liczyć na konkretne wsparcie ze strony kancelarii adwokackiej.

Filip Kowalski
Rated 5 out of 5
17 listopada, 2020

Najlepszy adwokat w Busku.Prawnik z powołania.

Laura Gold
Rated 5 out of 5
13 października, 2020

Polecam

Katarzyna Mroczkowska
Rated 5 out of 5
8 października, 2020

Serdecznie polecam 😊

Paulina Staszewska
Rated 5 out of 5
26 września, 2020

Ogromna wiedza i doświadczenie. Polecam

Bartłomiej Kurzyński
Rated 4 out of 5
8 października, 2019

Adwokaci? Lepiej ich mieć po swojej stronie…

Mariusz Chodór
5
Rated 5 out of 5
Ocena 5 z 5 wyliczona z 26 głosów
Znakomite opinie96%
Bardzo dobre4%
Zadowalające0%
Mizerne0%
Słabe0%